Deprem Antalya : Mugla Map / Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş .

Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye Gazetesi Foto Galeri - Yılların tartışması
Türkiye Gazetesi Foto Galeri - Yılların tartışması from www.turkiyegazetesi.com.tr
Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9.

08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem antalya'nın yanı sıra denizli, aydın ve muğla'da da hissedildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte .

Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş .

Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Hercai dizisinin kadrosuna DoÄŸan Bayraktar da katıldı
Hercai dizisinin kadrosuna Doğan Bayraktar da katıldı from i.tv100.com
Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş .

08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. 08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.

08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Deprem antalya'nın yanı sıra denizli, aydın ve muğla'da da hissedildi.

Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Aslı BekiroÄŸlu, internete düşen ifÅŸa görüntüleri
Aslı Bekiroğlu, internete düşen ifşa görüntüleri from i.tv100.com
Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Deprem birçok ilden de hissesildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

08:32' de gerçekleşen depremin derinliği 9. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Deprem antalya'nın yanı sıra denizli, aydın ve muğla'da da hissedildi.

Deprem Antalya : Mugla Map / Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş .. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Afad'ın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Deprem birçok ilden de hissesildi.

0 Response to "Deprem Antalya : Mugla Map / Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş ."

Post a Comment